0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Подмладяваща и избелваща пигментните петна мезотерапия за лице – Meso Cellular Platinum®

Естетичен център Dermadentbg Бургас - Терапия за лице подмладяваща и избелваща пигментните петна

Подмладяваща и избелваща пигментните петна мезотерапия за лице – Meso Cellular Platinum®

Естетичен център Dermadentbg - Бургас, Подмладяваща и избелваща пигментните петна мезотерапия за лице - Meso Cellular Platinum®

Триумфът на науката в медицинската подмладяваща терапия за лице.
 
Подмладяваща и избелваща мезотерапия MESO CELLULAR PLATINUM® е изцяло професионална – медицинска козметология. Тя осигурява на своите немски откриватели, екип от учени Нобeлова награда за медицина и физиология.
Кое е специалното в тази анти – ейдж медицинска мезотерапия за лице, която е триумфът на науката, ще разберете по – долу в следващите редове.

Когато кожата старее тя губи еластичност. Продукцията на хиалуронова киселина намалява и кожата губи по-вече вода, следователно това води до изсушаването й.
Микроциркулацията на кръвта също се нарушава, което означава, че се доставя по-малко кислород и полезни вещества до повърхността на кожата ( епидермис ). Нека да отворим една малка скоба, че съединителната тъкан храни цялата кожа, а не обратното.
Само с крем за лицеи, серуми, които са за ползване в домашни условия върху епидермиса ( кожата) на лицето е невъзможно да имаме здрава, красива и подържана кожа, докъто не се намеси специалист.

В процес на стареене в подкожния слой, адипозния се наблюдава намаляване на броя на клетките. Намаляването на продукцията на себум и по-бавната регенерация на клетките причинява изсушаване на кожата. Увредената водно-липидна мантия допълнително води до загуба на вода и кожата се дехидратира.
Това се изразява в девитализирана кожа със загуба на плътност и формиране на по-дълбоки несъвършенства.
Красивият и здрав вид на кожата на лицето, независимо от възрастта винаги изисква повече внимание и добра грижа.

Естетичен център Dermadentbg Бургас - Подмладяваща и избелваща пигментните петна мезотерапия за лице - Meso Cellular Platinum®

Медицинската мезотерапия за лице, която подмладява и избелва кожата на лицето MESO CELLULAR PLATINUM® в Dermadentbg – Бургас е мезотерапия 3 в 1, обновяваща кожата на лицето, възстановяваща с дълбоко хидратиране на кожата и избелване на пигментните петна по кожата на лицето.

Професионалната продуктовата линия на Meso Cellular Platinum®- Германия, в основата на концепцията й са заложени 12 компонента, които се инфузират в кожата.

Telomer protect ® , доказано увеличава циклите на делене на една клетка, забавя стареенето на клетъчно ниво. Това е логичната и неопровержима причина , за да действа подмладяващо там където се прилага.

Вода от леденика Hardangerjokul, ускорява регенерирането на клетките и тяхното обновление, стимулира естествените защитни механизми на кожата.

– Платинена матрица Platinum matrix – EM ®, е обвит във високо ефективна структура от пептиди и ценна платина, които стимулират естествения синтез на колаген в кожата.
С въвеждането на  Platinum matrix – EM ®, се увеличава водното съдържание в кожата, фибробластите регенерират по-вече колаген и еластин, тъй като Platinum matrix – EM ® има невероятната способност да поглъща и запазва големи количества вода. Кожата придобива младежки, еластичен и здрав вид. Това е важна роля в поддържането на оптимално ниво на хидратация на кожните тъкани.

Гликопротеините са свързващите елементи между клетките и основата, която е над повърхностната мускулно-апоневрозна система, от които се гради архитектурата на цялото лице.
Гликопротеина  Antarcticine ® предпазва, реструкторира кожата от съединителната тъкан до епидермиса и се бори с бръчките. Доказана е и неговата способност за регенериране на оздравителните процеси. Antarcticine ® има колагено и еластинообразуващо действие. Стяга и изглажда еластина на кожата.

– Висок процент на мононенаситени киселини – Токоферол, ценен естетичено – козметичен компонент, който не може да се замени с нищо.
Защитава колагеновите влакна, предотвратява преждевременното стареене на кожата.
Поддържа, изглажда и усилва клетъчното обновяване чрез изглаждане на съединителната тъкан.

Аскорбиновата киселина, избелва и спомага предпазването от крайни влияния на UVA лъчите. Стимулира възстановяването на нивата на колаген. Намалява образуването на пигменти.

Тетрапептид-17 – увеличава еластичността на кожата и предотвратява появата на бръчки и фини линии. Възстановява и запазва младежкия вид на кожата.

Етилхексил стеарат – изглажда кожата до невероятно гладка.

Хиалуронова киселина естествен овлажнител. Усилва обема, еластичността на кожата.

– Екстракт от планктон, подобрява структурата на клетката и защитава епидермиса.

Скваланът прави епидермиса, кожата кадифено мека.

Учените от немската лаборатория получават Нобелова награда през 2009 г., за медицина и физиология за Platinum matrix – EM ® ( платинена матрица), Antarcticine ® и вода от HARDANGERJOKUL, която по стандартите на FDA е свободна от натрий.

За създаването на CELLULAR PLATINUM ® се използват само чисти природни активни вещества, а не синтезирани.
Ефективността им се потвърждава от клинични изследвания. Медицинската подмладяваща и избелваща мезотерапия за лице се справя с определени проблеми, не е за масово ползване. 

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА И КАКВИ ПРОБЛЕМИ РЕШАВА ПОДМЛАДЯВАЩАТА И ИЗБЕЛВАЩА МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ

Терапията е предназначена за всяка възраст и всеки тип кожа, забавя процеса на стареене на клетъчно ядро, като забавя естественото скъсяване на теломерите закрепени за краищата на хромозомите. Реструктурира, избелва пигментни петна по кожата на лицето и се бори с бръчките.

Подмладяващата и избелваща мезотерапия за лице, подмладява кожата на клетъчно ниво без инжекционна или хирургична намеса.

Продуктите са:
1. Професионални;
2. Клинично тествани;
3. Притежават сертификат.

В Dermadentbg – Бургас, винаги селектираме продуктите, с които работим. Опитът в практиката ни е научил на това. Винаги най-доброто за нашите клиенти. С качествени продукти, ефективни технологии и апарати, очакваните резултати на пациента, клиент винаги са покрити. Това ни отрежда място сред най-добрите в страната.

При консултация нашите специалисти Ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури, което зависи от индивидуалното състояние на кожата.

ЗА КОГО НЕ Е ПОДХОДЯЩА ПОДМЛАДЯВАЩАТА И ИЗБЕЛВАЩА МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ

За онкологично болни пациенти и пациенти с ракови заболявания. Тъй като всички клетки ( здрави и болни) се борят за живот.

Времетраене – 60 / 70 минути.

Терапията се изпълнява в 9 етапа.

Цена на подмладяващата терапия за лице:

240 лв. – Лице

290 лв. Лице + Шия + Деколте

НИЕ КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ
Не само, че използваме най-съвременните технологии и методи, успоредно с това предлагаме в работата си натрупан ОПИТ през годините и непрекъснато усъвършенстване.

КАКВО КАЗВАТ ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС
Най-доброто жури е пациента, който ни дава своята оценка с искрените си благодарности.

НИЕ РАБОТИМ ТОВА, КОЕТО УМЕЕМ НАЙ-ДОБРЕ

Запиши час:
08999 01 262
ул. Константин Величков – 59
гр. Бургас

 

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер