0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Мезотерапия за възстановяване на структурата и дълбоко подхранване на СУХА ЗРЯЛА КОЖА с троен антиейдж ефект

Естетичен център Dermadentbg - Бургас, медицинска естетика, естетични терапии, анти-ейдж терапии, козметични процедури, мезолифтинг, анти-целулит

Мезотерапия за възстановяване на структурата и дълбоко подхранване на СУХА ЗРЯЛА КОЖА с троен антиейдж ефект

 

Естетичен медицински център Дермадентбг Бургас- естетична медицина, дентална медицина, мезолифтинг на лице, анти-ейдж апаратни процедури, мезотерапия, дерматолог, холивудска усмивка с цирконий, дизайн на усмивката, красива усмивка с бондинг фасети.

Когато човек е млад, клетките на кожата получават енергията си от митохондриите, използвайки кислород.

С напредване на възрастта енергийният метаболизъм в клетките на кожата преминават към немитохондриален път.

Тази промяна предизвиква разрушаване на структурата на кожата на лицето, и прекомерното излагане на UV лъчи, това допринася за увеличаване на бръчките фотостареене на клетъчно ниво и отпусната кожа. Без значение, че използваме UVВ/ UVА слънце защитни кремове.

С тази тройна анти-ейдж мезотерапия, която е насочена към възстановяване и дълбоко подхранване структурата на суха зряла кожа, подобрява митохондриалната функция. Клетките на кожата получават енергия чрез митохондриите, вместо да преминават към анаеробно ( безкислородно ) производство на енергия, което допринася за разрушаването на структурата на кожата.

Мезотерапията за суха зряла кожа произвежда ключови протеини за структурата на кожата и нейното възстановяване, като предпазва от колагенеза – ензим, който разгражда колагена.
С тази Мезотерапия,  за възстановяване на структурата и дълбоко подхранване на суха зряла кожа се защитава наличния колаген, който имате и в същото време стимулира производство на нов колаген.

Мезотерапията за суха зряла кожа защитава клетките на кожата на лицето от свободните радикали и оксидативния стрес, слънцето, прекомерното излагане на UV лъчи, замърсяването.

С тази мезотерапия се активира естествения процес  за регенерация на кожата на лицето, възстановявайки структурата  и стимулира синтеза на колаген и еластин, осигурява постоянна антиокидантна защита. Възстановява процесите в кожата на лицето.

Мезотерапията за суха зряла кожа е богата на антиоксиданти, аминокиселини, витамини, пептиди, хиалуронова киселина и не на последно място, това което трябва да се знае, че не само белите дробове се нуждаят от кислород, клетките на кожата на лицето също имат голяма нужда от чист кислород, както и хидратиране на кожата.Освен аминокиселините,  пептидите, хиалурона, които подхранват и хидратират  дълбоките слоеве на кожата на лицето и възстановяват структурата й, една от стъпките, която се прилага в мезотерапията за възстановяването на суха зряла кожа, е естественото дълбоко овлажняване на дермата с  водород, едно от най – доброто за кожата, за да произвеждат фибробластите колаген и еластин.

Тъй като мнозина не са запознати с естественото, водородно овлажняване на кожата в дълбочина, мислят, че кожата се овлажнява само с хиалурон, кремове за лице  или спринцовки с игли,  за това сега ще Ви въведем малко в химията.  
Водородната молекула, която се транспортира под силна струя с кислород е изключително малка и навлиза директно през епидермиса и клетъчните мембрани. Когато водородната  молекула премине клетъчните мембрани, тя се свързва с хидроксилната група в тъканите и се превръща във вода.

Мезотерапия за възстановяване на структурата и дълбоко подхранване на СУХА ЗРЯЛА КОЖА

Така кожата е овлажнена в дълбочина и е полезна храна за фибробластите.
Мезотерапиите в Dermadentbg – Бургас се изпълняват с най – съвременната, модерна технология на японския световен гигант BIOTech®.

Мезотерапията за възстановяване на структурата и дълбоко подхранване на суха зряла кожа, Е предназначена ЗА летния сезон.
Може да се прилага целогодишно, тъй като НЕ се прилагат химични ексфолианти, абразиви и пр.,  не е свързана с химичен пилинг или витамини причиняващи пигментация.
След мезотерапията може да се посещава морски плаж, излагане на слънце, кожата е подсилена.

В Dermadentbg – Бургас работим без претупване на процедури и терапии. Винаги най-доброто за нашите клиенти, защото ние ценим красотата, а тя ни прави по – уверени, по- щастливи и по- добри. Така всички ние заедно правим света по-красив. Това не е слоган, а самата действителност.

За това  Dermadentbg – Бургас сме ТУК, вижте резултатите.

Каква е целта на мезотерапията, какво постигаме с нея?

– Премахнати са свободните радикали (които унищожават клетките).

– Клетките на кожата са наситени с чист кислород

– Кожата в дълбоките си слоеве е овлажнена 

– Кожата е подхранена в дълбочина с необходимите за нея витамини

– Кожата е подхранена в дълбочина с пептиди

– Кожата възвръща загубата си на еластин и колаген

– Тъканите на кожата са изгладени

– Кожата е лифтирана

Продуктите са:
1. Професионални;
2. Клинично тествани;
3. Притежават сертификат.

Времетраене на мезотерапията за възстановяване на структурата и дълбоко подхранване на суха зряла кожа – 2 часа/ 2 : 40 мин.

Цена

Лице – 240 лв.

Лице, шия и деколте – 290 лв.

Пакетна цена за 4 процедури  с отстъпка – 15.6%

Лице – 810 лв.

Лице, шия и деколте – 1030 лв.

* Пакетните цени се заплащат предварително

Процедурата се изпълнява целогодишно НЕ Е свързана с химични ексфолианти  или витамини причиняващи пигментация.

В Dermadentbg – Бургас, винаги селектираме продуктите, с които работим. Опитът в практиката ни е научил на това. Винаги най-доброто за нашите клиенти. С качествени продукти, ефективни технологии и апарати, очакваните резултати на клиента винаги са покрити. Това ни отрежда място сред най-добрите в страната.

НИЕ КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ
Не само, че използваме най-съвременните технологии и методи, успоредно с това предлагаме в работата си натрупан ОПИТ през годините и непрекъснато усъвършенстване.

КАКВО КАЗВАТ ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС
Най-доброто жури е пациента, който ни дава своята оценка с искрените си благодарности.

НИЕ РАБОТИМ ТОВА, КОЕТО УМЕЕМ НАЙ-ДОБРЕ
Над 400 000 ( хиляди) усмивки когато клиента е благодарен.

Запиши час: 08999 01 262
ул. “ Константин Величков“ -59
гр. Бургас

 

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер